filip-florian-petru-cimpoesuFilip Florian şi Petru Cimpoeşu au participat în cadrul Festivalului de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT) la o discuţie cu elevii de liceu. Moderatoarea întîlnirii a fost profesoara Liliana Bălan.

„Tinerii de azi nu mai au curiozitatea de a citi”, crede Petru Cimpoeşu. Vinerea trecută a fost zi liberă pentru şcolari – inspectoratul şcolar al judeţului s-a gîndit să ofere o zi liberă pentru ca cei interesaţi să poată ajunge la evenimentele din cadrul FILIT dar şi la Tîrgul de Carte Bookfest de la Universitate.

În Casa FILIT – un cort imens instalat în centrul oraşului – a fost aglomeraţie mare zilele trecute. Semn că măcar întîlnirea cu scriitorii stîrneşte interesul. Printre spectatori – foarte mulţi tineri.

Un reportaj de Anca Mateescu.

Radio Romania CulturalEvenimentUncategorizedFestivalul de Literatură şi Traducere Iaşi,Filip Florian,Petru Cimpoeşu,Tîrgul de Carte Bookfest
Filip Florian şi Petru Cimpoeşu au participat în cadrul Festivalului de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT) la o discuţie cu elevii de liceu. Moderatoarea întîlnirii a fost profesoara Liliana Bălan. „Tinerii de azi nu mai au curiozitatea de a citi”, crede Petru Cimpoeşu. Vinerea trecută a fost zi liberă pentru...