CaptureRadio România Cultural a lansat o variantă mobilă a siteului propriu –www.radioromaniacultural.ro– adaptată pentru orice tip de device mobil.

Cu o interfaţă mai prietenoasă, varianta mobilă a site-uluiwww.radioromaniacultural.ropermite o navigare mai uşoară şi un acces mai rapid la principalele categorii de subiecte postate zilnic online de echipa Radio Romania Cultural.

Ştiri interne şi externe din lumea culturală, programul onair al postului, sinopsisuri ale emisiunilor speciale difuzate zilnic sau top 5 evenimente la zi sunt acum mult mai uşor de parcurs datorită variantei mobile a site-ului.

Arhiva emisiunilor preferate de ascultători este, la rândul ei, mai accesibilă de pe orice telefon mobil, tabletă sau alt device cu orice sistem de operare integrat.

Conţinutul online al postului Radio România Cultural este în continuare disponibil şi pe aplicaţia mobilă, care poate fi descărcată gratuit din Appstore şi Googleplay, aplicaţie care permite inclusiv ascultarea în timp real a emisiei onair dar şi a arhivei emisiunilor preferate.

Site-ul www.radioromaniacultural.roacoperă toate zonele artelor din România şi oferă zilnic un conţinut proaspăt, consistent şi profesionist, realizat de întreaga echipă editorială a singurului post de radio dedicat exlusiv culturii din ţara noastră.

Activitatea online a Radio România Cultural este la fel de intensă şi pe reţelele de socializare Facebook, Twitter şi Google Plus, unde vă aşteptăm să vă alăturaţi miilor de fani deja existenţi.

Radio Romania CulturalEvenimentUncategorized
Radio România Cultural a lansat o variantă mobilă a siteului propriu –www.radioromaniacultural.ro– adaptată pentru orice tip de device mobil. Cu o interfaţă mai prietenoasă, varianta mobilă a site-uluiwww.radioromaniacultural.ropermite o navigare mai uşoară şi un acces mai rapid la principalele categorii de subiecte postate zilnic online de echipa Radio Romania Cultural. Ştiri...