Scriitorul sloven Evald Flisar a călătorit în întreaga lume pentru a-și promova cărțile. România este țara cu numărul 100 pe care o vizitează, iar în această seară, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, Evald Flisar, considerat cel mai important scriitor sloven al momentului, va participa la evenimentul de lansare a romanului „Observatorul“, recent apărut la editura Pandora M.

Și-a dorit dintotdeauna să fie scriitor și, deși în copilărie era un băiețel rușinos căruia îi era teamă de lume, astăzi, la 72 de ani, Evald Flisar și-a înfruntat toate fricile.
Despre cum își alege personajele din poveștile sale, care sunt sursele de inspirație și despre India, țara pe care o consideră cea mai apropiată de literatură, într-un interviu de Dorina Călin.
http://revistaliterara.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/11/intervju-velika-eval.jpghttp://revistaliterara.radioromaniacultural.ro/wp-content/uploads/2017/11/intervju-velika-eval-150x150.jpgRadio Romania CulturalȘtiriUncategorized
Scriitorul sloven Evald Flisar a călătorit în întreaga lume pentru a-și promova cărțile. România este țara cu numărul 100 pe care o vizitează, iar în această seară, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, Evald Flisar, considerat cel mai important scriitor sloven al momentului, va participa la evenimentul de lansare...